El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Joan Carles celebra l’aniversari amb els seus amics més íntims a un luxós local
  • CA

El rei Joan Carles està a punt de complir 81 anys. Queden poques hores pel seu aniversari, però l’emèrit ja ha volgut començar a celebrar-ho. Ho ha fet lluny de la família, per això, escollint aquest divendres com el dia idoni per fer una retrobada amb els seus amics més íntims. 

 

Així ho assegura ‘Vanity Fair‘, que ha descobert que el seu amic Miguel Arias li ha organitzat un dinar d’homenatge a un dels seus restaurants més luxosos. És propietari del conegut Flanigan, del Café Pino, així com el preferit de la família reial a Mallorca, entre molts altres. Tot un peix gros que hauria reunit un bon grup d’amics del Rei per celebrar junts el seu aniversari.

 

El rei Joan Carles, rebent els consells del xef | Europa Press

 

Empresaris, esportistes… Els més íntims del monarca estarien dinant aquest migdia a un dels locals d’Arias. La revista assegura que l’escollit ha estat el restaurant Aspen, situat al prestigiós barri de la Moraleja. 

 

Encara no s’ha filtrat cap foto del grup d’amics, però de ben segur que acaben sortint. De moment, però, estan tots omplint la panxa amb uns plats exquisits a un restaurant boníssim i discret.

 

El que encara no se sap, per això, és quins plans té el rei emèrit amb la família reial. No se l’ha vist públicament des que comencés l’any, però demà podria ser una bona oportunitat per fer-ho. La gran festa que van celebrar fa uns mesos amb motiu de l’aniversari de la reina Sofia podria haver creat un precedent. Tornaran a compartir una fotografia oficial amb tots els membres de la Casa Reial?

 

El rei Joan Carles, a la sortida d’un restaurant | Europa Press

 

Aquestes últimes setmanes estan evidenciant que estan centrats en ‘rehabilitar’ la imatge de la infanta Cristina, amb la qual cosa podrien aprofitar per guanyar punts en evidenciar que ella també ha passat a La Zarzuela aquest dia tan especial pel pare. 

 

Faran alguna cosa especial o optaran per fer cadascú la seva vida? Els reis Felip i Letícia no han donat senyals de vida en tot el Nadal, ja que es troben en un destí secret. Diumenge tenen un acte programat, per això, per la qual cosa és probable que dissabte tinguin el dia lliure per celebrar l’aniversari de Joan Carles. Només cal esperar, a veure amb què ens sorprenen…  

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa