El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Felip i el seu cosí, distanciats per culpa de la reina Letícia
  • CA

Com oblidar el vídeo de la reina Letícia menyspreant públicament Sofia davant la catedral de Palma… Les imatges van arribar a tot arreu i tothom va opinar al respecte. La monarca va quedar en evidència en tractar molt malament l’emèrita i molts van començar a preguntar-se què té en contra de la seva sogra. El lleig va deixar en molt mal lloc la imatge de la Casa Reial, que ja estava prou malmesa.

 

 

D’entre totes les crítiques, va haver-hi una que va destacar, per això: la de Marie-Chantal Miller. La dona de Pau de Grècia va publicar un tuit en el qual carregava durament contra ella: “Cap àvia es mereix aquest tipus de tracte. Vaja, Letícia ha mostrat la seva veritable cara“. La conseqüència va ser immediata: les revistes del cor van començar a titllar-la de “l’enemiga pública de la Reina’. I és que va sobtar molt que la família reial grega l’ataqués públicament.

 

 

El seu marit, el príncep Pau de Grècia, sempre ha destacat com el cosí preferit de Felip VI. Però sembla que la seva relació s’hauria refredat molt des d’aquesta baralla de les dones. I és que aquesta història no va quedar així. Des que es filtrés aquest missatge a la xarxa, molts van marcar al calendari la data de la següent trobada de Marie-Chantal i Letícia. El més curiós de tot? Que encara no ha arribat el dia perquè ambdues han declinat les invitacions als actes que les haurien reunit. Que no volen veure’s està clar. Però s’evitaran per sempre?

 

Marie Chantal i Pablo de Grècia
Marie Chantal i Pablo de Grècia | Europa Press

 

De moment, els principals perjudicats d’aquesta enemistat són els marits. Els cosins no es veuen des que esclatés tota la polèmica i sembla que seguiran així durant un temps… ‘Look’ treu a la llum, de fet, que el rei Felip estaria molt afectat: “Fonts de tota solvència diuen que la relació entre els dos cosins és avui dia distant i freda”. Havien gaudit dels estius a Mallorca,  de dies de vacances a Grècia amb l’àvia, van fer un màster a la universitat de Georgetown junts… Un fort vincle que ara es veuria trencat.  

 

La reina Sofia no estaria gens contenta amb aquesta actual fredor, però poc pot fer davant de l’enemistat entre Letícia i Marie-Chantal. Com acabarà aquest drama? Coincidiran a alguna festa o seguiran ignorant-se i afectant la relació dels marits?

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa