El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El radical canvi de ‘look’ de Rosalía que ha deixat els fans bojos
  • CA

Rosalía mai no s’hauria imaginat que arribaria a tenir tantíssima repercussió. La jove catalana s’ha convertit en una estrella, però no només això, sinó que segurament és la que més està brillant recentment. El seu ‘Malamente‘ ja sona arreu, fins i tot al famós Times Square de Nova York. Ha fet del trap tot un art, el que està explotant amb uns temes que l’han catapultat cap al triomf més absolut.

 

Cada cosa que fa és analitzada al detall, i bé que se n’aprofita. Sap que si apareix a una catifa vermella amb un outfit estrambòtic, acapararà més titulars, i això és el que fa. La tècnica de cridar l’atenció li funciona, i de quina manera… L’últim gest que ha fet perquè parlin d’ell? Canviar de look radicalment.

 

Ja l’hem vist amb les celles tenyides de rosa, així que havia d’anar encara més enllà per seguir sorprenent. Què ha fet? Tenyir-se de ros -o almenys, fer veure que ho havia fet-. Perruca o tint, el que està clar és que ha fet embogir els seguidors en publicar un vídeo amb el cabell ros. Ha abandonat per sempre la seva mítica cabellera morena? O només és part de la seva actuació en aquest vídeo? Potser feia més una perruca rossa per interpretar aquest paper. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mañana 18:00 (hora d españa) new video dirigido x @helmimagemaker 

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

 

La sorpresa ha estat generalitzada en veure-la en un vídeo amb aquest canvi. I ella, conscient de la repercussió que tindria, no ha dubtat en incrementar-la encara més en acompanyar la foto d’un misteriós missatge, un munt d’interrogants.

 

Amb serrell i tall midi o sense, la de Sant Esteve Sesrovies segueix imparable. Quina serà la següent sorpresa?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa