Kiko Rivera és un gran aficionat als canvis de ‘look’ radicals. L’hem vist perdre més de 40 kg en poc més d’un any gràcies a una operació en la qual van col·locar-li un baló a l’estómac i amb un estil que ha anat variant al llarg d’aquests anys. Però segurament l’última modificació que s’ha fet és la més sorprenent. 

 

 

El DJ ha aparegut públicament en un photocall que ha emmudit en veure’l amb barba després de molt de temps… però ara tenyida de ros platí. El canvi no pot ser més agosarat, i és que el resultat és increïble. Totalment irreconeixible, el fill d’Isabel Pantoja sembla que ha optat per una imatge de rebel, modernet i malote. 

 

El barret i el xandall no podien faltar, així com les seves ganes de cridar l’atenció. Com ha presentat aquest nou Kiko? Amb un missatge a Instagram amb el qual evidencia que no té por a res: “La vida està per gaudir-la… i per això torno a arriscar”. La seva dona, Irene Rosales, ha estat de les poques que ha comentat la publicació sense ànims d’ofendre: “Vaja, vaja, vaja… Ets únic, carinyo”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La vida está para disfrutarla…y para eso vuelvo arriesgar. #kikorivera #newlook

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

 

Molts dels seus seguidors no han entès aquest canvi i han volgut fer constar que no els agrada gens. Com? Mitjançant comentaris cruels i algunes comparacions amb mala llet.

 

 

Sembla que Kiko Rivera ha superat la depressió que el va allunyar dels escenaris fa uns mesos. Renovat i feliç, el DJ ha estrenat nou single i té diversos compromisos professionals entre mans. És aquest el seu millor moment? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa