El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El provocador jersei groc de Cayetana Álvarez de Toledo i els altres ‘looks’ del debat de TV3
  • CA

Després de dos debats polítics ben intensos a TVE i Atresmedia, arribava el torn de TV3. Els teleespectadors volien saber també les propostes dels caps de llista per Catalunya, aquells que es presenten al Congrés. Els atacs a la cadena i Vicent Sanchis van escalfar els ànims pràcticament des del començament… D’igual manera que el look que va escollir la candidata del PP, Cayetana Álvarez de Toledo.

 

 

Pocs s’esperaven que optés pel color groc, però sí, va voler provocar fins i tot amb el jersei. No és una elecció casual, això està clar. I és que ja en altres ocasions ha assegurat que se’l posa per acabar amb l’associació d’aquest to a l’independentisme català. El que més va sobtar, per això, és que es posés un de llana bastant gruixut tenint en compte la temperatura actual. Sigui com sigui, va aconseguir cridar l’atenció i enviar un dard enverinat als seus enemics polítics. La resta del look el componien uns pantalons negres ajustats i unes altes sabates del mateix to. 

 

Cayetana Álvarez de Toledo, al debat de TV3
Cayetana Álvarez de Toledo | TV3

 

No va sorprendre, en canvi, que la candidata de JxCAT aparegués també de groc. En el cas de Laura Borràs, va lluir-lo en un vestit amb la faldilla de vol que va combinar amb una rebeca negra com les mitges i les sabates. 

 

Laura Borràs, en el debat de TV3
Laura Borràs | TV3

 

Inés Arrimadas, per la seva banda, va ser més tradicional i va optar per una brusa de seda en negre i uns pantalons de vestir, sota una americana en blanc. Les sabates? Altes i també en fosc. La cap de llista del PSC, Meritxell Batet, també va dur una americana, però en el seu cas sempre la va mantenir cordada. En blau marí, amb una samarreta llisa a sota i uns texans. Les botes negres era el més formal d’un conjunt molt casual

 

Meritxell Batet i Inés Arrimadas, en el debat de TV3
Meritxell Batet i Inés Arrimadas | TV3

 

Els candidats homes van seguir amb el seu estil habitual. Gabriel Rufián tornava al blau marí amb una americana i uns pantalons del mateix to, a joc amb uns botins de cuir en marró. I Jaume Asens? El d’En Comú Podem va anar més informal i va apostar per camisa blanca, texans i una americana blava descordada. El que més va cridar l’atenció, per això, van ser les seves sabates clàssiques amb sivelles… Massa antiquades?

 

Jaume Asens i Gabriel Rufián, al debat de TV3
Jaume Asens i Gabriel Rufián | TV3

 

El debat va deixar titulars polítics, va haver-hi crispació i el presentador va rebre per totes bandes. Però sempre agrada analitzar com ha anat vestit cadascú. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa