El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El preu i la condició que Isabel i Agustín Pantoja han posat per vendre Cantora
  • CA

Kiko Rivera ja fa setmanes que va anunciar que volia vendre la seva part de Cantora. I ara sembla que Isabel Pantoja i el seu germà Agustín han pres la mateixa decisió. Segons ha revelat ‘El Programa de Ana Rosa’, el comprador és un empresari de Múrcia que voldria adquirir el terreny de Cantora per a crear un camp ple de plaques solars.

La cantant i el seu germà estan treballant junts en aquesta operació. El periodista Pepe del Real ha informat que “Isabel ja està fent passos per a la venda i els compradors estan estudiant la documentació“. A més, ha deixat clar que “sí que hi ha voluntat de vendre per part de Pantoja i Agustín”.

Isabel i el seu germà ja “han enviat la documentació a l’empresari murcià, les escriptures, notes simples de la finca Cantora…”. Ara, és el comprador el que ha de fer el següent pas: “En aquest moment, és l’empresari el que està estudiant la viabilitat d’aquesta compra, les càrregues existents, els préstecs i, fins i tot, els contractes de lloguer perquè hi ha parts de la finca que són vedats de caça”.

El mateix periodista ha informat que la venda de tota la finca està fixada gràcies a una taxació que es va realitzar fa un temps. “Cantora té un preu mínim garantit d’uns 4.700.000 euros”. Per part d’Isabel Pantoja “hi ha disposició de negociar aquest preu”, però el que no s’ha pronunciat és Kiko Rivera. El fill de la cantant no hauria donat resposta als missatges del comprador.

Per tal que la venda de la finca es dugui a terme han d’estar d’acord tant Isabel Pantoja com Kiko Rivera. Segons Pepe del Real, “Kiko ha de contestar a aquest empresari i llavors començaran a parlar amb el fill d’Isabel”. D’altra banda, que la venda de Cantora es dugui a terme depèn del fet que el comprador accepti l’única condició que Isabel Pantoja ha demanat: “El requisit per a vendre la finca ha estat que li deixi usar la casa fins que la seva mare mori”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa