El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pare de Marina, de ‘La isla de las tentaciones’, perd els papers parlant de Lobo
  • CA

Marina i Jesús van arribar a ‘La isla de las tentaciones’ per reforçar la seva parella, però les coses no van anar com esperaven. De seguida, ella va apropar-se a un dels temptadors, el català Isaac -més conegut com a Lobo-. Ell, en veure què feia la seva parella, va acabar embolicant-se amb dues de les temptadores. Finalment, i com era d’esperar, la parella es va trencar.

Però no només això, sinó que Marina va sortir del programa assegurant que fora aniria a buscar a Isaac, de qui deia haver-se enamorat. Ell, afirmava el mateix. I així va ser. Tots dos van començar una història que va durar sis mesos, i Marina es va traslladar a viure amb ell a Barcelona. Però Lobo va decidir, fa unes setmanes, trencar la relació.

A més, es va acabar embolicant amb Lucía, una altra participant del programa de Telecinco, i molt bona amiga de Marina. I ha estat el propi Lobo qui ho ha reconegut. És per aquest motiu que el pare de Marina ha carregat durament contra Isaac a les seves xarxes socials.

José Luis esclatava en un directe després d’assabentar-se que Lobo havia tallat amb la seva filla: “No respecta a les dones, em fa fàstic, és un marrano, és un gos (…) He perdut a una filla que ha marxat a Barcelona per ell, per després deixar-la sola amb 21 anys a casa per a anar-se’n ell amb tres putes (…) La va deixar sola i jo li vaig haver de pagar el lloguer”.

José Luis ha explicat també que els mesos que van passar Marina i Isaac a Barcelona després de la gravació de la tercera edició de ‘La isla de las tentaciones’ no va ser precisament un camí de roses.

José Luis assegura que Lobo la deixava sola a casa i que se n’anava amb d’altres dones, tot i que Isaac ho ha negat: “Aquest és un fantasma que no s’assabenta de res, Marina no l’aguanta i ell va de que tenen bona relació, però és mentida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa