El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pare de Malú ja coneix Albert Rivera: “És entranyable, l’aprecio molt”
  • CA

La relació d’Albert Rivera Malú va esclatar com una bomba de rellotgeria. Les fotografies de la cantant entrant a la casa del polític van córrer com la pólvora, el que ha ajudat a que ja els considerin la parella sorpresa d’enguany. Serien “més que amics” des del passat mes de desembre, el que va demostrar-se el dia de Sant Valentí, ja que van gaudir d’una romàntica cita que confirmaria la notícia. “Ell està boig per Malú i ella està encantada”, asseguren des de ‘Sálvame’. Ara bé, també es diu que va ser Malú la causant de la ruptura del líder de Ciutadans amb l’exparella. 

 

 

Tafaneries de banda, avui tornen a ser notícia arran d’unes declaracions del pare de Malú sobre el tema. ‘Semana’ ha contactat amb el cantaor Pepe de Lucía, que ha confessat que ja coneixia Rivera d’abans: “El conec des de fa temps. A ell li agrada molt el flamenc i congeniem. De fet hem anat al teatre junts i tot”. 

 

Portada revista 'Lecturas'
Portada revista ‘Lecturas’ | ‘Lecturas’

 

Quina opinió té sobre el nou xicot de la seva filla? Doncs sembla que una molt bona: “És un ésser humà entranyable, per mi, l’aprecio molt. Tenim un tracte molt afectuós. Ja com sigui com a polític… no hi entro”. No ha volgut donar molts detalls, per això, del seu enamorament de Malú: “No vull parlar-ne. La meva filla ja és major d’edat, és molt independent, liberal i intel·ligent. Sempre ho ha estat”. 

 

Malú i Albert Rivera
Malú i Albert Rivera | Telecinco

 

Els protagonistes, per la seva banda, tampoc no s’han pronunciat al respecte. El de Ciutadans, en una entrevista amb Carlos Herrera, de fet, va dir que no diria res: “No comento la vida dels altres, no ho faré de la meva. Entenc que sent persona pública he d’aguantar certes coses. Però és molt més important Espanya i els espanyols, les meves energies han d’estar concentrades en això”. 

 

Malú
Malú | Europa Press

 

Quan veurem una fotografia de la parella? És tan seriosa com per presentar-se la família, fins i tot?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa