El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Pare Apeles ara és capità de l’Exèrcit de Terra
  • CA

El televisiu Pare Apeles ha donat un gir de 180 graus a la seva vida. Segons publica la revista ‘Semana’, el televisiu mossèn ara seria capità de l’Exèrcit de Terra. Durant la seva desaparició dels programes de televisió s’ha unit a l’Exèrcit espanyol, i ara ostenta el càrrec de capità reservista de la Subdelegació de Defensa de Tenerife, segons el BOE.

El Pare Apelles va assegurar en repetides ocasions que la seva experiència a televisió li havia causat una depressió i que ho havia passat molt malament. José-Apeles Santolaria de Puey i Cruells, nom real del Pare Apeles -qui va ser el capellà més polèmic de la dècada dels 90- després de complir el servei militar, va quedar com a reservista voluntari de l’Exèrcit de Terra.

Aquest canvi professional, que s’ha produït de manaera automàtica, el porta a que hagi d’estar disponible a la subdelegació de Tenerife. Es un ascens que ha sorprès a molts a les xarxes socials, ja que pocs coneixien a què es dedicava actualment un dels sacerdots més polèmics de la televisió.

Ell mateix va explicar fa un temps en una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’ que es va veure desbordat per la situació fins a tal punt que “tenia ganes de morir-me“. “No tenia ganes de viure. Prenia molts somnífers. Anava caminant i em torçava molt els peus. Va arribar un moment en què només prenia pastilles. Un amic metge m’injectava cortisona… Va ser llavors quan vaig decidir anar a l’hospital”, va assegurar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa