El motiu real de l’absència de Rocío Carrasco a ‘Sálvame’ després de l’entrevista d’Olga Moreno

Molt s’ha especulat aquests darrers dies sobre el motiu pel qual Rocío Carrasco no va anar aquesta setmana a ‘Sálvame’ -programa que l’acaba de fitxar- i no va fer la seva secció de defensora de l’audiència. I molts asseguraven que tenien a veure amb el fet que Olga Moreno donés una entrevista per donar la seva versió sobre moltes de les coses que la filla de Rocío Jurado va explicar a la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

I ha estat el diari ‘ABC’ qui ha revelat el misteri i ha explicat per quin motiu Rocío Carrasco no va anar la setmana passada a ‘Sálvame’ a presentar la seva secció. El diari madrileny ha pogut confirmar a través de “fonts de tota solvència” que Rocío i la direcció del programa en el qual col·labora van acordar no dur a terme la seva secció de defensora de l’audiència aquesta setmana.

Desmenteixen, per tant, que estigués pactada la seva participació aquest dijous a ‘Sálvame’ ni que hi hagués intenció d’abordar amb ella l’entrevista concedida en l’especial de Mediaset. En aquest sentit, el programa presentat dijous passat per Carlota Corredera no va oferir cap contingut relacionat amb Olga Moreno o Antonio David Flores.

Comentaris

    M'importa 333 cagarros 03/08/2021 12:52 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari