El missatge que José Luis Moreno ha fet arribar a María Patiño

El productor audiovisual envia un missatge a la periodista a través d'una tercera persona

Fa pràcticament un mes que no se sabia res de José Luis Moreno, després que presentés a l’Audiència Nacional la documentació que acredita l’aval hipotecari obtingut per a cobrir la fiança de 3 milions d’euros que li va imposar el jutge Ismael Moreno per a evitar el seu ingrés a la presó provisional, en el marc de la ‘Operació Titella’, on s’investiga una presumpta estafa de 50 milions d’euros. I ara, el programa de Risto Mejide, ‘Todo es Verdad’, ha tret a la llum el sumari del cas ‘Titella’.

Però ‘Sálvame’ ha desgranat el contingut dels 956 folis d’investigació i María Patiño ha apuntat que el productor li ha fet arribar un “missatge”. “A través d’una tercera persona se m’ha fet arribar que no li agrado, la qual cosa vol dir que estic fent bé la meva feina”, ha conclòs la tertuliana del programa de les tardes de Telecinco, que a més advertia al productor: “Possiblement, aquesta tarda li cauré pitjor”.

A més, la periodista aprofitava per a recordar que el propi productor audiovisual li va dir a un redactor de ‘Sálvame’ que, una vegada que es conegués el sumari, seria el moment de donar explicacions al seu públic: “Doncs ha arribat el moment”, ha sentenciat Patiño.

Nou comentari