El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El missatge més reivindicatiu -i contundent- de Sandra Barneda i Nagore: “No som antinaturals”
  • CA

Sandra Barneda Nagore Robles formen una de les parelles més consolidades de la televisió. Quan va sortir a la llum que eren parella, molts van sorprendre’s. Reservades i geloses de la seva vida privada, no van parlar de la seva relació fins que portaven un any i encara avui no són gaire fans de publicar fotos romàntiques. Això sí, sempre que hi ha una ocasió especial ho celebren amb un regal als seus seguidors.

 

L’últim ha estat una fotografia fent-se un petó als llavis, un gest gens habitual en elles. Aquesta transparència ha fet les delícies de tots, encara que l’objectiu era acompanyar-la d’un contundent missatge a favor de la visibilitat lèsbica.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bésame, bésame mucho #diainternacionaldelbeso #lovebali

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

Diumenge arriba una de les jornades electorals més esperades. Molts es pregunten què passarà amb VOX, si aconseguirà més vots dels esperats o s’enfonsarà. Sigui com sigui, el que la parella ha volgut és fer una crida perquè les parelles de lesbianes vagin a votar per posar el seu granet de sorra contra les polítiques homòfobes.

 

Nagore ha estat l’encarregada d’escriure un comentari que, com dèiem, no ha deixat indiferent a ningú. Contundent i amb molt significat, la mediàtica ha estat més sincera que mai: “Sóc Nagore. Sóc dona i estimo una altra dona. No és la meva amiga, no és la meva companya de pis. No estic malalta ni em fa falta una bona p…lla, no sóc antinatural, no estic en contra de la família tradicional, no discrimino els homes, no busco provocar. Estic enamorada de la meva xicota, som una família, ens estimem i f…llem. Això no hauria de sorprendre’t, i si ho fa, tens un problema”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soy Nagore. Soy mujer y amo a otra mujer. No es mi amiga, no es mi compañera de piso, no estoy enferma, no me hace falta una buena p*lla, no soy antinatural, no estoy en contra de la familia tradicional, no discrimino a los hombres, no busco provocar. Estoy enamorada de mi novia, somos una familia, nos amamos y f*ollamos. Esto no debería sorprenderte y si lo hace tienes un problema. No quiero menos derechos que nadie, ni perder lo que tanto nos ha costado conseguir. No voy a permitir que nos traten como ciudadanas de tercera, no voy a luchar solo por mí, sino por ti que estás al otro lado de la pantalla. Te tiendo mi mano para que caminemos y venzamos juntas, nos necesitamos unas a otras. No se lucha de forma individual, sino colectivamente. Este domingo no permitas que te invisibilicen, y sal a votar. Feliz día de la visibilidad lésbica.  #nagorerobles #visibilidadlesbica #dragongirl

Una publicación compartida de nagore_robles (@nagore_robles) el

 

“No vull menys drets que ningú, ni perdre tot el que tant ens ha costat aconseguir. No permetré que ens tractin com a ciutadanes de tercera. No lluitaré només per mi, sinó per tu que estàs a l’altra banda de la pantalla. Et dono la meva mà perquè caminem i guanyem juntes, ens necessitem l’una a l’altra. No es lluita de manera individual, sinó col·lectivament. Aquest diumenge no permetis que t’invisibilitzin i surt a votar”, escrivia.

 

Un missatge potent que anima les seves seguidores a votar. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa