El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El missatge de Carlota Corredera a les dones: “No us deixaré anar la mà, la de Rocío Carrasco, tampoc”
  • CA

L’últim programa de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ va arrencar aquest dimecres a les altures de Mediaset amb l’emocionat discurs de Carlota Corredera. La presentadora va fer balanç en el terrat més alt de la cadena privada i ho va fer recordant que tot va començar com “una sèrie petita” una “teràpia feta tele”, però que els espectadors l’havien fet “gran”.

La seva intenció era donar l'”altaveu” que va demanar Rocío per a trencar el seu silenci i, després de 12 episodis, es declarava satisfeta i orgullosa. De fet, la presentadora publicava en el seu perfil d’Instagram una foto en la qual se la veu en un terrat de Telecinco, somrient i amb un missatge: “Ahir vaig tocar el cel amb les mans, en el més alt de Mediaset i envoltada de l’afecte i l’ofici dels millors professionals de la televisió”.

“Sóc molt afortunada i dono les gràcies cada dia per la meva bona sort”, continuava dient la presentadora, que enviava un missatge: “Us vaig sentir molt a prop. Ahir a la nit us vaig sentir molt a prop a totes. Ser la vostra veu és també la meva sort. No us deixaré anar la mà, la de Rocío, tampoc”.

Ja al plató de ‘Sálvame’ aquest dijous, la presentadora donava les gràcies a tot l’equip que es “va bolcar” amb el programa: “Em fa molt feliç poder donar la cara per l’equip, començar al terrat i anar corrent a plató, gràcies al regidor vaig arribar sana i estàlvia”.

I és que es va posar les sabatilles i se les va canviar ràpidament pels talons a la seva entrada a plató: “Va haver-hi un esforç brutal i jo, de veritat, vull donar les gràcies perquè és un luxe treballar aquí”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 03, 2021 | 21:04
    M'importa una merda juny 03, 2021 | 21:04
    Encara que els hagi de mantenir, m'importa una merda la vida dels paràsits de l'altiplà
  2. Icona del comentari de: a a juny 04, 2021 | 06:57
    a juny 04, 2021 | 06:57
    ...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa