El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El malson de Miguel Bosé: avança la guerra judicial per la custòdia dels fills
  • CA

Miguel Bosé segueix immers en un malson que sembla no tenir fi. L’amor que es tenia amb Nacho Palau semblava indestructible després de 26 anys junts, però ha acabat molt malament… I és que l’escultor ha decidit emprendre mesures legals contra l’estrella. Per què? En benefici dels quatre fills que tenen en comú.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Daniel Perandrés & Nacho Palau (@perandresypalau) el

 

El problema va venir quan Bosé va endur-se dos dels quatre nens a viure amb ell a Mèxic. Els altres dos van quedar-se amb Palau a Espanya, el que situa la família en una situació insostenible.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

 

El bufet d’advocats de Palau va emetre un comunicat que els va col·locar en el centre de la diana mediàtica. La guerra promet: “Després de la ruptura de la relació i convivència mantinguda de forma ininterrompuda amb Miguel Bosé Dominguín durant més de 26 anys i com vulgui que hagin fracassat les negociacions prèvies que en la seva evitació s’han anat desenvolupant, Ignacio Palau Medina ha encarregat a aquest despatx professional la interposició de les accions judicials necessàries per a la defensa i protecció dels seus interessos i, fonamentalment, les dels seus fills menors”.

 

Miguel Bosé durant un dels seus concerts
Miguel Bosé durant un dels seus concerts | Instagram @miguelbose

 

La notícia d’última hora és que el jutjat ja ha admès a tràmit la demanda, el que suposa un nou cop per al cantant. Què vol Palau? Que els quatre germans visquin junts a Espanya i una indemnització econòmica per la seva participació en societats particulars i administrades per Bosé: “Ignacio sol·licita accions de filiació paterna no matrimonial amb fonament en la possessió d’estat, una acció acumulada per a l’establiment de mesures paternofilials de fills no matrimonials i mesures cautelars per a l’establiment urgent de visites i aliments”.

 

Com acabarà aquesta batalla judicial? Els obligaran a tenir els quatre germans junts? O una de les dues parts en sortirà beneficiada?

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa