El germà d’Àlex Casademunt li dedica una emotiva carta de comiat

"Era una llum tan immensa que havia de volar a les estrelles", escriu Joan Casademunt

Després que hagin passat uns dies de la mort del cantant Àlex Casademunt en accident de trànsit, el seu germà, Joan Casademunt, ha decidit publicart a Instagram una carta dirigida al seu germà, on s’acomiada d’ell. Ho fa al costat d’una fotografia del catant i participant d’Operación Triunfo 1, que comença així: “En primer lloc, en nom de tota la família, volem agrair les mostres d’afecte i de dolor que estem rebent, i el llegat que ens deixa un ser molt especial, que era germà, fill, amic, però que sobretot era una llum tan immensa que havia de volar a les estrelles perquè el nostre món se li havia quedat petit“.

Joan es mostra segur que “cuidarà de tots nosaltres com sempre ho ha fet, amb una paraula d’alè, un gest, una broma, una cançó, una tertúlia.. Perquè una part d’ell la tenim amb tots nosaltres, perquè Alex era de tots i continuarà sent-ho. Ara ja és etern, i somiarem sempre amb el seu somriure, la seva alegria espontània, la seva bondat, el seu vigor, i amb els seus meravellosos ulls blaus… L’amor que ens tenia era tan gran, que es manifestarà en el nostre dia a dia, amb l’alegria dels nostres fills, amb una bona notícia, amb una abraçada, una carícia, amb una decepció i el coratge per a superar-la”.

I conclou: “Àlex, t’estimem. M’acomiado explicant una anècdota: de petits veient una peli dolenta, (tindríem 12 i 9 anys respectivament) ens vam dir que quan ens féssim grans recordaríem una conversa que deia així: -Alex, recordes una cosa? I ell em responia, de com passa el temps.. i jo li deia, i d’una altra? I aquí rèiem.. era en català però ho transcric perquè tots ho pugueu entendre. Moltes gràcies a tots/es. T’estimem”.

Nou comentari