El dur relat d’Ana Obregón després de perdre el fill i la mare

"M'agradaria somiar aquesta nit que us tinc agafats de la mà i no despertar mai", escriu la popular biòloga

Ana Obregón no aconsegueix aixecar el cap. La televisiva biòloga no pot superar el dur cop que va superar mort del seu fill, Aless Lequio, i ara la de la seva mare. I ha escrit un trist missatge al seu compte d’Instagram, que ha acompanyat d’una foto d’ella amb tots dos. “Avui m’he despertat totalment convençuda que aquests 3 últims anys de la meva vida havien estat un malson“, comença escrivint.

“Vaig respirar profundament plena de felicitat. Vaig agrair a l’Univers de cor per la sort de fill, pares, família i amics que tenia. Vaig esperar com sempre a la meva habitació el teu bon dia dibuixat en el somriure més bonic del món, ple de salut i genialitat. Tenia infinites ganes d’abraçar-te pel maleït malson que havia tingut”, relata Ana Obregón.

“Vaig esperar que em truqués la meva mare per a veure si anava a dinar amb ells com solia fer gairebé tots els dies quan no treballava. Vaig esperar… La realitat em va donar una bufetada”, lamenta. I conclou Ana Obregón: “M’agradaria somiar aquesta nit que us tinc agafats de la mà i no despertar mai”.

Comentaris

    M'importa una merda 29/05/2021 1:06 pm
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer els paràsits famosos espanyols. Ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari