El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El dur relat d’Ana Obregón després de perdre el fill i la mare
  • CA

Ana Obregón no aconsegueix aixecar el cap. La televisiva biòloga no pot superar el dur cop que va superar mort del seu fill, Aless Lequio, i ara la de la seva mare. I ha escrit un trist missatge al seu compte d’Instagram, que ha acompanyat d’una foto d’ella amb tots dos. “Avui m’he despertat totalment convençuda que aquests 3 últims anys de la meva vida havien estat un malson“, comença escrivint.

“Vaig respirar profundament plena de felicitat. Vaig agrair a l’Univers de cor per la sort de fill, pares, família i amics que tenia. Vaig esperar com sempre a la meva habitació el teu bon dia dibuixat en el somriure més bonic del món, ple de salut i genialitat. Tenia infinites ganes d’abraçar-te pel maleït malson que havia tingut”, relata Ana Obregón.

“Vaig esperar que em truqués la meva mare per a veure si anava a dinar amb ells com solia fer gairebé tots els dies quan no treballava. Vaig esperar… La realitat em va donar una bufetada”, lamenta. I conclou Ana Obregón: “M’agradaria somiar aquesta nit que us tinc agafats de la mà i no despertar mai”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a maig 29, 2021 | 13:06
    M'importa una merda maig 29, 2021 | 13:06
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer els paràsits famosos espanyols. Ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa