El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El dia a dia de Massiel, marcat per la seva ceguesa: “Li costa sortir de casa”
  • CA

Massiel és tot un mite de la música espanyola, és impossible pensar en ella i no taral·lejar el seu clàssic ‘La, la, la’. Poques cantants han tingut més fama que ella, però això no ha impedit que aquests últims anys estiguin sent molt durs. Feia un temps que no la vèiem aparèixer a cap acte públic, el que va començar a fer sospitar. Que està malalta? Doncs efectivament, així ho va confessar davant Bertín Osborne. A l’últim programa de ‘Mi casa es la tuya’ va confessar que té degeneració macular, una malaltia ocular que acabarà deixant-la cega.

 

Massiel durant l'entrevista de 'Mi casa es la tuya'
Massiel durant l’entrevista de ‘Mi casa es la tuya’ | Telecinco

 

El Español‘ ha parlat amb una font propera a Massiel que ha confessat que la cantant no ho està passant gens bé… La seva rutina ha canviat radicalment, i cada vegada li costa més ser optimista: “Massiel és una dona totterreny, però l’afecten les pors i les inseguretats en el seu dia a dia. S’està obligant a sortir de casa, pero ara li costa més. Ara bé, es nega a què la malaltia li guanyi la batalla, i per això no es perd una festa”. 

 

“En un ull veig perifèricament i amb l’altra veig d’aquella manera… Només demano que quedi com estic, perquè al metge li fa por operar-me la cataracta. M’he sentit molt malament perquè no ho acceptava i era un handicap immens”, va dir entristida. Els problemes de visió van començar durant l’última obra de teatre que ha interpretat: “La meva malaltia és una bomba de rellotgeria i mai no sé com evolucionarà. Havia d’anar amb una bombeta… I ara he de llegir diàriament amb una lupa gegant”.

 

 

El que és inevitable és tenir moments durs: “Hi ha dies en els quals està baixa d’ànims i li preocupa el seu futur a curt termini. Ella sap que és una privilegiada, però veure’s sense visió li frustra“. De moment només cal esperar que la malaltia avanci lentament… 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa