El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El desconcertant començament de ‘Sálvame’: sense presentador i amb els col·laboradors “al·lucinant”
  • CA

‘Sálvame’ ha arrencat aquest dimarts d’una forma molt inquietant: sense presentador, a mitja llum, amb Lydia Lozano nerviosa a la ‘sala d’interrogatoris’ i la resta de col·laboradors amb cara de no entendre res en el centre del plató. Tot just començar, una veu inundava el plató mentre la càmera girava per a deixar veure als espectadors coses que mai veuen: la pantalla (el cue) on els presentadors llegeixen els textos.

“Dimarts 13 d’abril de 2021, programa 3708, 1616 de la nova era. Col·laboradors: Francisco Hernández Ruiz, Lydia Lozano Hernández, Gema López de Teresa, Alonso Caparrós Araujo, Antonio Montero Vázquez, Laura Fa Campo, Enrique Calleja de Domingo. Secció: ‘perro qué bien’. Presentador: Jorge Javier Vázquez; Kiko Hernández presentarà ‘El Limón’.

Comencem amb capçalera més prèvia del vídeo. Narcís Naudi llegeix el cue d’arrencada. Lydia Lozano espera a la sala VIP decorada com una sala d’interrogatoris. Nete punxa la pantalla gran, veiem a Lydia amb cara trista, plorarà més que quan nomenàvem a Albano i encara no sap per què.

Els col·laboradors continuen al·lucinant, es dona pas al vídeo de presentació i… marxem”.

Kiko Hernández donant explicacions | Telecinco

L’explicació de Kiko Hernández

Així començava el programa, que ràpidament marxava a publicitat i, a la tornada, era Kiko Hernández el que prenia la paraula per a dirigir-se a l’audiència: “Quan arribi Jorge Javier els donarà explicacions, parlarà sobre una notícia que ha saltat avui als mitjans i és aquest intent de suïcidi que va tenir Rocío Carrasco i que ara s’està posant en dubte”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa