El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cosí de la reina Letícia, condemnat a 18 mesos de presó
  • CA

David Rocasolano, cosí de la reina Letícia, ha estat condemnat a 18 mesos de presó per revelació de secrets a la periodista María Patiño, segons ha publicat LOC. També haurà de pagar una multa de 34.200 euros als fills de Rocío Durcal. Segons la sentència, Rocasolano primer va assumir la representació dels fills de la cantant en el plet d’aquests contra el seu pare, Antonio Morales Júnior, per l’herència de la cantant, i després, una vegada va deixar la seva feina a les mans d’un altre lletrat, li va filtrar els detalls de la demanda a la periodista María Patiño, que els va fer públics a Telecinco.

 

La sentència de l’Audiència Provincial també inhabilita al cosí de la reina Letícia, que no podrà exercir d’advocat durant dos anys. Rocasolano havia guanyat el plet en primera instància, però l’Audiència estima ara que la revelació realitzada per la pròpia Patiño, que va admetre en directe que la informació que va fer pública li havia fet arribar Rocasolano, era prova de càrrec suficient com per a condemnar a l’abdvocat.

 

Per sort per ell, Rocasolano no té antecedents penals i, per tant, en principi no haurà d’ingressar a la presó, ja que la pena a la qual ha estat condemnat és inferior a dos anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa