El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El contingut de la denúncia d’Antonia Dell’Atte a Alessandro Lequio per “maltractaments físics i psíquics”
  • CA

El 9 de març de l’any 1991, Antonia Dell’Atte va interposar a la comissaria Chamberí una denúncia contra Alessandro Lequio per “maltractaments físics i psíquics”. I el tertulià de ‘Sálvame’ Kiko Hernández ha revelat el contingut d’aquesta denúncia i ha afirmat que “s’aporten cartes manuscrites per Lequio dirigides a ella on ell mateix reconeix haver-la maltractat i li demana perdó”.

“El jutjat ha entès que hi havia elements suficients per a que es doni l’excepció ‘veritatis’, el que vol dir que la senyora Dell’Ate deia la veritat en les manifestacions que havia fet. Aquest és el motiu pel qual s’ha ordenat l’arxiu de les actuacions”, ha llegit Kiko Hernández. La italiana ha parlat després que Lequio opinés sobre Rocío Carrasco, i assegurés que ell no tenia cap denúncia per maltractament.

Antonia Dell'Atte | Europa Press
Antonia Dell’Atte | Europa Press

“Ell no hauria d’haver dit en un plató de televisió que no tenia res a veure amb els maltractaments”, ha afirmat el tertulià de ‘Sálvame’. “La justícia li ha dit a Lequio que és un maltractador”, ha assegurat per la seva banda Kiko Matamoros.

Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez ha opinat que “Lequio ha estat molt soberbi amb aquest tema, i si jo fos ell només esperaria pregar i confiar en el futur, perquè té una sortida complicada”. “Aquesta maquinària, quan es posa en marxa, no es pot aturar, perquè la maquinària ja s’ha posat en marxa i demanarà factura”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa