El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El col·laborador de ‘Sálvame’ que s’ha fet un retoc estètic per primera vegada

Molts són els famosos que es fan retocs estètics. N’hi ha que no tenen cap problema en confessar-ho, i d’altres que no volen que se sàpiga sota cap concepte. Però sovint aquests canvis no es poden dissimular. És el cas del col·laborador de ‘Sálvame’ Rafa Mora, que s’ha fet un retoc, però ha estat el presentador del progama de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, qui se n’ha adonat.

En començar el programa aquest dimecres, el presentador preguntava al col·laborador si s’havia fet cap retoc estètic. Un somriure nerviós el delatava… I Rafa Mora ha acabat reconeixent que sí, que s’ha fet una intervenció estètica per primera vegada.

“Per primera vegada he recorregut al botox”, confessava amb la boca petita. El col·laborador de ‘Sálvame’ ha explicat que portava un temps notant-se unes certes arrugues en el front i li van convèncer per a solucionar-ho d’aquesta manera.

Però no tot és aixó. A Rafa Mora li passa alguna cosa més. Acaba de participar en el reality en exclusiva de mitele PLUS, ‘Solos’, i ha agafat una mica de pes. A més, ha tingut problemes a l’hora de dormir i ha recuperat totes les hores de somni aquesta nit: “Aquesta cara tens”, li deia Jorge Javier.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa