El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El canvi de Toñi Moreno i Emma García, un fracàs? Perden audiència i han de fer modificacions
  • CA

Els pitjors pronòstics s’han complert: la decisió d’intercanviar de programa Emma García i Toñi Moreno no ha tingut bons resultats. Mediaset va enfadar molts teleespectadors en anunciar que volia que les presentadores canviaran radicalment de registre. L’andalusa s’havia fet ‘Viva la vida’ a si mateixa i l’Emma feia més de deu anys que posava ordre entre els pretendents i pretendentes de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Per què trencar amb aquesta efectiva fòrmula? Paolo Vasile va pensar que amb això aconseguiria que el programa de cites reflotés i que el magazín de les tardes es mantindria en les bones xifres que feia. Però sembla que el canvi no ha fet el pes… 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

 

Durant les primeres emissions es va pensar que potser no havia estat un error. Toñi va començar oferint una imatge molt millor de la que s’esperava, ja que es mostrava còmoda encara que el format no feia gens en ella. Ara bé, la quota de pantalla no ha fet més que disminuir… fins a arribar al seu mínim històric. ‘Viva la vida’ no ha notat cap diferència notòria des que està l’Emma, amb la qual cosa semblava que el canvi els estava costant més crítiques que no pas millores.

 

Ara bé, la publicació dels últims resultats d’audiència evidencien que tot s’està anant a norris. ‘Viva la vida’ no està tenint la millora que esperaven amb el fitxatge de l’Emma, més aviat tot el contrari. I és que aquest cap de setmana van topar-se amb un 8,7% de share que ha alarmat la productora, ja que mai no havien captivat tan pocs teleespectadors. ‘MYHYV’ segueix enfonsant-se perillosament, mentrestant. I és per això que la direcció de Mediaset s’estaria començant a plantejar possibles solucions.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

 

Així ho assegura ‘El Español‘, que ha contactat amb fonts de dins que han assegurat que han pres una dràstica decisió: donar una nova oportunitat a l’Emma mitjançant un canvi radical del programa. El faran a la seva mesura, amb la qual cosa canviaran algunes seccions i prescindiran de bona part dels col·laboradors. Volen canviar-ho subtilment però en profunditat alhora per tal que s’adapti millor a ella. 

 

Aconseguiran millorar, així, els resultats? Tornaran cadascuna al seu programa d’origen o s’hi mantindran tot i la baixa audiència?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa