El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El canvi de ‘look’ radical de Letícia que ha deixat tothom mut: serrell diferent i vestit de cuir
  • CA

La reina Letícia és una capsa de sorpreses. La visita d’Estat del president del Perú i la seva dona està tenint els Reis com a amfitrions, el que ens ha permès veure uns outfits de la monarca que no estan deixant ningú indiferent. Primer de tot, els va rebre amb un vestit d’estampat de serp de Massimo Dutti; el que va precedir un enlluernador vestit digne de princesa Disney durant el sopar de gala de la nit. Allà la vam veure perfecta en recuperar el mític Felipe Varela de color malva, escot cor i faldilla voluminosa de tul amb brodats, motius florals i pedreria. 

 

Doncs bé, menys de 12 hores després d’oferir aquesta imatge; ara ens ha sorprès amb un conjunt estilístic radicalment diferent. De princesa de conte, a lluir un trencador vestit de cuir negre. Es tracta d’un disseny molt atrevit que juga amb el patró d’un quimono, gràcies a un original cinturó. Escot en V, mànigues curtes àmplies i la cintura molt i molt marcada. D’aquesta manera s’ha presentat Letícia durant la inauguració de la controvertida fira ARCO, amb un disseny que li ha permès lluir cames gràcies a unes obertures a la faldilla. 

 

La reina Letícia, a la inauguració de la fira ARCO
La reina Letícia, a la inauguració de la fira ARCO | Casa Reial
Els Reis durant la inauguració de la fira ARCO
 | Casa Reial
La reina Letícia, a la inauguració de la fira ARCO
 | Europa Press

 

Això sí, tothom s’ha fixat en el pentinat de la Reina. I és que el tall de cabells no ha passat desapercebut. El que més ha cridat l’atenció ha estat el  serrell, que se l’ha col·locat de costat, amb una cueta que s’ha fet amb un llaç. També ha tornat a recórrer a les pestanyes postisses. I pel que fa als complements, ha optat per un clutch negre d’estil rock i unes sabates de Prada en to nude que trencaven amb el monocromatisme del look

 

La reina Letícia, a la inauguració de la fira ARCO
 | Europa Press
La reina Letícia, a la inauguració de la fira ARCO
 | Europa Press

 

Aquesta nit està previst que torni a aparèixer durant la recepció oficial. Tornarà a canviar d’estil radicalment? La veurem amb tiara o amb pantalons de cuir?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa