El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El càncer estrany d’Álex Lequio el torna a portar a l’hospital
  • CA

Álex Lequio ha viscut un infern. Els metges van diagnosticar-li un càncer estrany, un gerro d’aigua freda que empitjora si tenim en compte que només té 25 anys. Sense avís previ, el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio començava un procés de quimioteràpia molt dur i dolorós que l’obligava a viatjar fins als Estats Units. Allà va posar-se en mans dels millors professionals de Nova York, que van aconseguir que el jove millorés i fos capaç de tornar a Espanya.

 

D’això ja en fa uns quants mesos, el que omplia d’esperança la família. Des de llavors, el noi ha hagut d’anar a revisió sovint, però tot apuntava que estava molt millor. Va recuperar la seva rutina i fins i tot va engegar un negoci que li va la mar de bé. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

 

Fins aquí, tot perfecte. Això sí, l’última fotografia que ha compartit a Instagram no porta tan bones notícies… I és que Álex ha tornat a l’hopital. Aquesta imatge ha preocupat molt els seus seguidors, que temen el pitjor. Però el missatge que acompanya la foto sembla indicar que no es tracta de res greu… o, si més no, el noi s’ho pren amb humor.

 

“Oh, Philipo dels meus amors, tan rocinant com sempre i tan ressonant com mai. Ets com una versió ARCADE enfurismada de les òperes de Wagner. L’única diferència és que vas carregat d’energia i no et calles ni que et desconnectin. Fa mitja hora que et miro fixament perquè t’apaguis i no em reps. Quina decepció… segurament t’has quedat sense WIFI. Això va amb comandament?”, escrivia dirigint-se a la màquina.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ohh ‘Philipo’ de mis amores, tan rocinante como siempre y tan resonante como nunca. Eres como una versión ARCADE enfurecida de las óperas de Wagner. La única diferencia es que vas a tope de energía y no callas aunque te desconecten. Llevo media hora mirándote fijamente para que te apagues y no me recibes. Que decepción…. seguramente te hayas quedado sin WIFI. ¿Esto va con mando? #ElMentalista #EpisodioXIIIFascículoDécimoSexto #Sus-titos #Sus-critos

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

 

La foto ha aconseguit moltes reaccions dels seus seguidors, però la que més ha destacat ha estat la de la seva mare: “Tu pots amb Philipo i amb tot“. Un missatge d’ànims que de ben segur que l’omple el cor.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa