Efrén confessa: “Vaig fer-me petons amb Isa Pantoja i va voler venir amb mi a l’hotel”

El concursant de 'La Casa Fuerte' dona tots els detalls del que va passar al lavabo d'una discoteca amb Efrén i Kiko Jiménez

Dos nous expulsats del concurs de Telecinco ‘La Casa Fuerte’: són Efrén Reyero i Rebeca Pous. I Efrén ha sortit del reality deixant anar una bomba: una nit es va fer petons amb Isa Pantoja -quan aquesta ja era parella d’Asraf Beno- i ella va voler anar a l’hotel amb ell. Així ho ha assegurat al plató del concurs, després de ser expulsat. Efrén ha negat que fessin cap trio amb Kiko Jiménez, després que María Jesús Ruíz digués que els va veure al lavabo d’una discoteca, però sí que ha confirmat que es va fer petons amb la filla d’Isabel Pantoja.

“No hi va haver cap trio, això és mentida. Estant en el reservat d’aquesta discoteca em va dir Isa ‘acompanya’m al lavabo’ i en aquest moment va entrar María Jesús Ruiz. En aquest reservat vaig estar fent-me fotos amb Isa i després vam marxar tots tres en taxi”, explicava. Efrén va anar encara més enllà revelant que Isa volia baixar amb ell per anar al seu hotel: “Jo vaig baixar a l’hotel i Isa volia baixar també i li vaig dir que no. Kiko em va demanar que si us plau no expliqués res perquè és assessor a ‘Hombres y Mujeres’ i l’acomiadarien”, perquè totes les fotos d’Isa i jo les va fer ell”.

Jorge Javier i els col·laboradors van voler indagar més en la història preguntant si hi va haver o no petons al lavabo: “Sí que hi va haver petons”, va sentenciar Efrén, qui va seguir la seva història amb més detalls del que havia passat: “Al baixar-li la cremallera del vestit es va girar i em va fer un petó. Em vaig quedar en xoc.” “Després vam estar al sofà del reservat i era Kiko el que ens deia com posar-nos per fer fotos. Tinc fins i tot fotos d’Isa dormint a la meva esquena que no han sortit. Vam marxar i al taxi va dir que es quedava amb mi a l’hotel. Li vaig dir que no i se’n van anar tots dos”, revelava Efrén.

Nou comentari