Alguns artistes han optat per aprofitar el confinament a casa i compondre cançons noves. Mentre que Rosalía o Natalia Jiménez han publicat els respectius singles nous aquesta setmana,  n’hi ha d’altres que prefereixen posposar el llançament fins que l’estat d’alarma acabi. És el cas d’Edurne, que ha comunicat als seus fans que suspèn temporalment l’estrena del seu nou disc.

Fa cinc anys que l’esperaven, però el pròxim 10 d’abril seguirà sense estar a la venda el nou treball de la cantant. Així ho ha confirmat amb un vídeo a Instagram en el qual demana perdó i comprensió, ‘Catarsis’ haurà d’esperar.

“Hola a tots. Em passo per aquí per comunicar-vos que, després d’haver-ho pensat i veient que a Espanya s’ha prolongat l’estat d’alarma 15 dies més i, sobretot, per la situació actual que estem vivint, posposaré la sortida del disc. Estava prevista per al 10 d’abril, però una vegada que tot torni a la normalitat us comunicarem una nova data. Crec que el més important ara mateix és la salut. No vull posar en risc els repartidors i missatgers. A més a més, crec que ara mateix han d’estar centrats en repartir productes de primera necessitat”, explica.

Assegura que li feia molta il·lusió la publicació del disc, però que les circumstàncies actuals ho fan impossible: “Us envio un petó molt fort i mil gràcies per la comprensió. Molts ànims a tots. Hem esperat 5 anys per aquest disc, podem esperar unes setmanes més. De totes maneres, us aniré avançant cosetes de música perquè l’espera sigui més amena”.

La resposta dels seus seguidors ha estat una comprensió pràcticament unànime.

Nou comentari