El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eduardo Inda respon els atacs de Risto: “M’esteu prenent per imbècil. Ets el portaveu de Podemos”

Risto Mejide ha decidit anar fort durant l’últim programa de ‘Todo es mentira’. El presentador ha volgut desmuntar una notícia d’OKDiario que assegurava que la casa de Pablo Iglesias i Irene Montero era il·legal perquè està construïda en un parc natural protegit. El programa de Cuatro va posar-se en contacte amb l’Ajuntament del municipi, que va negar la informació del mitjà d’Eduardo Inda: “L’habitatge és completament legal. El dibuixet que han fet no és així. Ells han tingut accés a l’expedient en el qual surt que és un sòl urbà consolidat”. La ‘trampa’ d’Inda? Sembla que haurien fet servir un la urbanístic del 1976 que ja no està en vigor. 

 

 

En descobrir el pastís, Risto va aprofitar-se’n per atacar: “Això és una suposició meva, però ells sabien que estaven mentint. Sobretot per com han reaccionat. Això és més que una intenció d’enganyar la gent”. Però no es quedaven aquí, ja que la col·laboradora Itziar Castro també va afegir teca: “El que sabem és que a ‘OKDiario saben dibuixar. La meva secció de clickbait la faig sempre amb ells. A més a més, tot el que passa és problema d’Iglesias, segons l’Inda”. “En realitat Inda volia anomenar el seu mitjà ‘Todo es mentira’, deia Miguel Lago per afegir-s a la diversió.

 

Què feien tot després? Trucar a Eduardo Inda per conèixer la seva opinió sobre les proves que han mostrat. El resultat? Un enuig del presentador que feia les delícies dels teleespectadors: “M’esteu prenent per gilip… i això és l’única cosa que m’enfada. Risto és el portaveu de Podemos, me’n puc esperar qualsevol cosa. És evident que ha anat a intentar desmentir-lo o ficar-me en algun embolic”.

 

 

Risto no va callar, per això, i va seguir amb la picabaralla: “Mai no prenc ningú per gilip… si no em demostren repetidament el contrari. Una vegada no val perquè pot ser un error, però és clar, és que ja m’he trobat diverses vegades amb Eduardo Inda. Ja li vaig fer un ‘Chester‘ i suposo que per això ha tret certes coses… Dels cent convidats que hem tingut al programa, Inda és l’únic que ha intentat censurar la seva entrevista. De fet, va estar a punt de no ser emesa perquè va trigar a signar els drets. El ‘Chester’ finalment es va emetre i per això diu que no em vaig portar bé”.

 

Eduardo Inda i Risto Mejide | Cuatro

 

Es venjarà Inda? O oblidarà aquest incident? El que sembla clar és que no parlarà gaire bé del programa… 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa