Inda critica l'amor de Pablo Iglesias i Montero: "És caciquil i autoritari que ambdós treballin a Podemos"

L'opinió política d'Eduardo Inda és bastant clara. El periodista ha manifestat què opina sobre els líders dels diferents partits en moltes ocasions, el que sempre fa sense pèls a la llengua. El seu lloc a 'El programa de Ana Rosa' és inamovible, ja que ofereix espectacle i polèmica a parts iguals. Doncs bé, aquest matí ha tornat a protagonitzar una escena que de ben segur que deixa cua.

 

El principal perjudicat del seu últim atac públic? Pablo Iglesias de nou. El líder de Podemos i la seva parella, Irene Montero, són notícia aquesta setmana des que ella s'incorporés a la feina després de sis mesos de baixa de maternitat. La portaveu del partit d'esquerra ha tornat a la feina i ara serà Pablo qui es quedi a càrrec dels nadons prematurs.

 

Pablo Iglesias i Irene Montero
Pablo Iglesias i Irene Montero | Europa Press

 

És per això que Ana Rosa ha volgut mostrar el seu suport en directe: "S'ha de felicitar Irene Montero, que s'ha reincorporat després de la maternitat. I ha estat aquí quan Eduardo Inda ha volgut dir la seva. Com? Aprofitant per criticar el lideratge de la parella dins de Podemos: "Que quedi tot a casa és una cosa de conya que atempta contra els principis democràtics d'un partit. Ell secretari general i ella la portaveu en el Congrés... És una cosa de bojos. Yo me lo guiso y yo me lo como".

 

Eduardo Inda
| 'El programa de Ana Rosa'

 

Una altra de les col·laboradores del programa, Montserrat Domínguez, ha volgut defensar-los en destacar que no és antidemocràtic que una parella ocupi aquests dos càrrecs dins d'un mateix partit: "Curiós sí que ho és, però no antidemocràtic".

 

I com ha respost Inda? Amb un altre atac que ha evidenciat que aquest argument no el convenç: "És caciquil i totalitari, però ells sabran què fan... És nepotisme!", ha cridat. Que els acusi de fer un abús de poder a favor de parents és greu, per molt que alguna gent s'ho pensi. És realment dolent pel partit que siguin parella i ocupin dos càrrecs de poder? Sigui com sigui, el que està clar és que a Eduardo Inda no li agradarà res del que facin. 

 

 Comentaris
aquest inda està tocat del bolet, un prepotent, que té la sort de rebre cales públics per subsistir
També és grotesc i estrafolari...
... que aquest individu "treballi" a programes escombraria i aparegui a l'etiqueta d'anís El Mono
Gerard Palacín
Què li crida l'atenció a aquest noi, que treballin els dos. Si fos així com és que no critica al rei, que no sé si treballen els dos però sñí cobren. Per què no en parla ...
Tu i la teva ombra també treballeu al mateix lloc
PBP
I l'Asnar i la botella li semblen una parella modèlica. Paga el que deus i ves a cagar impresentable.
Anselm Llorenç
Inda no és gent, és una rata de claveguera i sembla mentida que li doneu espai.
Rem
Ai ecs
miquel
I tu, autoritari, absurd i contraproduent, que treballis.
Poder
Viva Iglesias Y Montero aunque voto indepe. Un abrazo, guapos. Si fuera española os votaria. Verguenza debia darte,Inda. No eres ni digno de decir su nombre
El Gran Calumniador Tocabraguetas
JordiP
Vols dir, Indalecio dels 00, que no tens la dona en nòmina a OK? Pots tirar la primera pedra? Angelico ...
Joan
La seva etapa a Mallorca per oblidar.Gairebe com tot el que ha fet.

envia el comentari