El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Edmundo Arrocet reapareix en una entrevista surrealista: “Aneu despullats per casa!”
  • CA

Ha passat un any des de la inesperada ruptura entre Edmundo Bigote Arrocet i María Teresa Campos. La parella era considerada com una de les més consolidades després de tant de temps junts, però un comunicat de la periodista revelava que havien decidit separar-se. Ella no ho va passar gens bé, tal com va confessar en les entrevistes que va concedir. De fet, el va acusar d’haver-la deixat en un missatge de Whatsapp. Des de llavors pràcticament no hem sabut res de l’humorista més enllà que s’ha traslladat a Xile. Avui, però, es publica una entrevista seva a la revista Madrid Magazine (amb la qual col·labora).

Després de mesos de silenci, escriu un article força curiós en el qual dona consells sobre moda en temps de pandèmia. El que més crida l’atenció? Les seves declaracions sobre el coronavirus: “M’agrada anomenar-lo bichito. Estic cansat de tanta COVID perquè aquests són una llarga família… La mare o els pares que la van parir (a quin laboratori? Això no ho sabrem perquè no interessa que se sàpiga)”.

Edmundo Arrocet deixa clar quin és el millor consell de moda que pot donar ara que la gent pràcticament no surt de casa: “Per anar per casa, la moda és… com Déu us va portar al món. En pilotes“. Més clar impossible. I prossegueix: “A aquells que vesteixen bé i són elegants, el coronavirus els hi és igual. Ells i elles es coronaran bé amb robes elegants perquè ja han nascut així. Encara que no et vegi ni et miri ningú, s’arreglen per satisfacció personal”.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, junts en un photocall el 2016 / Europa Press

Ara bé, ell insisteix en els beneficis d’anar despullat per casa: “Els nostres primers pares anaven despullats, van vestir els fills amb pells i cotó. I al pas que anem, si no millorem i ens eduquem per a un futur millor, em temo que acabarem com Adán i Eva”. Unes declaracions molt estranyes que suposen la tornada de Bigote a la primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa