El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de María Teresa Campos carrega contra el seu ex: “Dona la cara!”
  • CA

La ruptura de María Teresa Campos i Edmundo Arrocet encara porta cua. La parella va tallar després de sis anys junts amb un missatge de Whatsapp enviat pel còmic, que ara diu que el problema va ser que María Teresa va malinterpretar les seves paraules. Les filles de la presentadora s’han posicionat a favor de la mare des del principi, el que s’ha evidenciat en les crítiques públiques que han fet en els últims mesos.

Aquest cap de setmana ha estat Carmen Borrego qui ha aprofitat el seu espai a ‘Viva la vida’ per tornar a carregar contra l’ex de la mare. La col·laboradora considera que ‘Bigote’ no està gestionant bé la ruptura amb María Teresa, ja que no troba lògic que hagi donat permís a la seva neboda per parlar amb la premsa al respecte: “Ella no ha viscut la relació i la meva mare ni la coneix, a aquesta dona. M’imagino que està parlant després que Edmundo li hagi explicat coses, que està molt bé, però no té les dues versions. El que està clar és que encara que Edmundo digui que ell no parla i que no ven exclusives, sí que ho està fent. La seva estratègia és que parlin d’ell”.

Edmundo Arrocet, enxampat a l’aeroport de Madrid / Europa Press 

Visiblement enfadada, Borrego ha criticat que l’ex de María Teresa s’estigui ocultant: “Hauria de donar la cara i dir el que pensa en primera persona. No vull entrar en conflictes amb ell, però no em fio d’ell. Crec que durant aquests tres mesos ha tingut prou temps per parlar amb la meva mare. De dir què pensa. No em crec això de “jo l’estimo molt i no volia tallar amb ella”. No em mereix cap credibilitat perquè fa tres mesos va enviar un Whatsapp i fins avui. Tu no pots deixar una persona i no aparèixer en tres mesos”. 

María Teresa Campos a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

“Torno a repetir que em sembla molt lletja la manera en la qual ha acabat la relació. Està en el seu dret de fer-ho, però no d’aquesta forma. Ara la meva mare el que ha de fer és reprendre la seva vida, continuar amb les amigues i si algun dia torna amb Edmundo… doncs ho respectaré”, afegia. Unes paraules que demostren que les filles Campos no perdonen el mal que Edmundo ha provocat en la seva mare. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa