Les dures paraules de Jorge Javier Vázquez sobre Rosa Benito: “Està més perduda que mai”

"Vol tornar a ‘Sálvame’, però li falta valor", assegura el presentador badaloní

Fa dies que Rosa Benito carrega sense pietat contra ‘Sálvame’, el programa on va treballar durant anys. Ho fa des d’un altre programa de Telecinco, ‘Ya es mediodía’, on col·labora com a tertuliana des de fa un temps. I ara, el presentador de ‘Sálvame’, Jorge Javier Vázquez, s’ha cansat i ha decidit respondre i dir el que pensa sobre totes les declaracions que ha fet l’exdona d’Amador Mohedano. El presentador badaloní ha donat una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on assegura que “Rosa Benito hauria de tornar a ‘Sálvame’ perquè està més perduda que mai”.

Jorge Javier té una postura molt clara sobre aquest tema: “Cada vegada l’entenc menys. No entenc aquest menyspreu que sent cap al programa quan per a nosaltres Rosa Benito ha estat una dona estimadíssima i que l’hem vist néixer com a estrella”. A més, ha lamentat profundament l’actitud que Rosa Benito ha pres contra el programa de les tardes de Telecinco i pràcticament tots els seus col·laboradors. “Em sembla que no té cap respecte per aquest programa en el qual va ser feliç durant molt de temps i en el qual si va ser infeliç també va ser perquè ella va voler”.

Rosa Benito | Telecinco
Rosa Benito | Telecinco

“A vegades és molt difícil desenganxar-se d’un èxit encara que et produeixi infelicitat. Em sembla que ella és profundament injusta amb el programa. Ara la veig i es posa la capa de la dignitat i sembla que s’ha empassat a una barreja de Naty Abascal i Isabel Preysler”, afirma amb ironia el presentador.

A més, Jorge Javier ha tret una clara conclusió després de veure últims moviments de Rosa Benito a televisió: “Jo crec que Rosa Benito vol tornar a ‘Sálvame’, però li falta valor. Ella pot dir que ara està molt tranquil·la, però ella i jo sabem que no, que la tranquil·litat pot arribar a ser desesperant”.

I, finalment, ha conclòs: “Rosa Benito porta pitjor la carrera de la seva filla que la seva pròpia filla. Quan veig a Rosario Mohedano a les xarxes veig a una dona feliç, encantada amb la seva vida i encantada amb la seva professió. Però quan Rosa Benito parla de la carrera de la seva filla parla amb ressentiment i amb un dolor profundíssim. Rosa té aquí un problema i hauria d’enfrontar-se a ell”.

Nou comentari