La dura infància de Cristini: “El meu oncle abusava de mi i el meu germà em pegava”

La brasilera dona una demolidora entrevista al programa 'Sábado Deluxe'

La brasilera Cristini Couto ha sortit fa una setmana del concurs ‘La Casa Fuerte’ de Telecinco, després de ser expulsada. I ara ha aprofitat per donar una duríssima entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’. En ella, Cristina ha explicat que la seva infància va ser un infern, ja no només pel fet que la seva família no acceptés la seva transsexualitat, sinó també perquè va patir abusos sexuals per part del seu oncle.

Tal com ha explicat, quan era tot just un adolescent, el marit de la seva tieta va abusar sexualment d’ella, cosa que no va poder explicar perquè ell la tenia amenaçada de mort. A més, va patir molt pels maltractaments que rebia per part del seu germà, qui li pegava pallisses i s’avergonyia d’ella: “Em tancava en un rebost amb el gos i el gat perquè els seus amics no em veiessin perquè no volia que veiessin que el seu germà era gai”.

A més, la seva arribada a Espanya després de començar amb el seu canvi de gènere no va ser gens senzilla. Cristini també ha explicat que només arribar a Madrid va entrar en el món de la prostitució: “Vaig començar a treballar a Madrid a la Casa de Campo i allà vaig tenir molts problemes perquè no m’acceptaven per ser estrangera”.

Nou comentari