El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida respon a preguntes íntimes: homosexualitat, noms de bebè i inicis a Youtube
  • CA

Les influencers tenen un mètode infal·lible per captivar els seguidors més tafaners. Com? Permetent-los enviar preguntes sobre la seva vida íntima, les que responen de la manera més sincera possible. Ara el torn ha estat de Dulceida, que ha satisfet la curiositat dels seus tres milions de fans.

Han volgut saber si li va ser complicat acceptar que li agradava una noia: “No va ser difícil perquè sempre em deixo portar pel que sento en cada moment. Em sentia una mica estranya i a vegades nerviosa, però cap endavant!”. Casada des de fa gairebé cinc anys amb Alba Paul, també li han preguntat sobre la reacció dels pares quan van assabentar-se que a Dulceida li agradava una noia: “La meva mare ho va saber sense que jo li digués res, pràcticament abans que jo ho sabés. Al meu pare la va sorprendre una mica, però mai de males maneres. Vam tenir una conversa que em va encantar i prou”.

Aquests últims mesos estan rebent un munt de comentaris sobre una possible maternitat. Ambdues han deixat clar en diverses entrevistes que els hi agradaria tenir un bebè, però encara no volen fer el pas. Això sí, Dulceida ha compartit la llista de noms preferits que tenen pensats: “Per a noia m’agrada Aria, Alex, Adri, Valentina, Julieta, Naia… De noi no m’encanta cap. Pol, Adrián, Nil… A Alba li encanta Roc. M’encanta Romeo, però ja està agafat”.

Alguns també pregunten sobre temes relacionats amb la feina, però són una minoria. Una de les preguntes més repetides? Per què va fer-se youtuber: “Em va contactar una agència que s’encarrega de portar talents a Youtube i em van proposar obrir-me un canal i fer vídeos setmanals. Vam anar a Berlín on tenien la central, ens vam reunir amb ells… Jo no ho tenia molt clar, veia complicat poder arribar a un vídeo per setmana i tenir idees per a tots els dimecres, però Sergi em va convèncer i això vaig fer. Una de les millors decisions que he pres mai, encara que ara no m’agradi tant la plataforma”.

La pandèmia ha canviat la vida de tots, també la de les influencers com ella: “El que més trobo a faltar és el ritme frenètic de vida que tenia per la meva feina, els esdeveniments que organitzava i viatjar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa