El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida, farta dels insults que rep després de la seva separació d’Alba Paul
  • CA

Dulceida i Alba Paul estan passant un moment d’allò més complicat. Després de comunicar a les seves xarxes socials que han decidit donar-se un temps, i que havien decidit passar el mes de juliol separades (una a Eivissa i l’altra a Barcelona), ara Dulceida s’ha queixat dels comentaris insultants i les faltes de respectes que rep precisament a les xarxes socials després d’haver pres aquesta decisió.

Estic bloquejant tots aquells comptes que estan faltant al respecte en aquests moments. Compartir la teva vida a les xarxes socials no vol dir que hagis d’aguantar insults o comentaris molt lletjos. Però no vull donar importància a aquestes persones i sí a tots aquells que esteu aquí amb amor i respecte, que sou la gran majoria. A tots els milers i milers de missatges diaris preciosos, gràcies”, ha escrit la influencer catalana en el seu Instagram.

Per la seva banda, Alba Paul ha sortit en defensa de Dulceida. “La gent que insulta a Aida i em menciona a mi com a excusa, em fa el mateix mal que si m’ho digués a mi. Així que faré el mateix que ella: no vull faltes de respecte, ni amenaces ni pressions. Això és cosa de dos, i us esteu ficant amb una persona que estimo i respecto. Prou ja”, ha escrit la també influencer catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa