El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida es posiciona políticament: és independentista? Què pensa de VOX?
  • CA

Dulceida no es perd cap setmana de la moda, especialment aquelles especialitzades en moda nupcial. Es va casar amb Alba Paul fa tres anys, però des de llavors l’hem tornat a veure vestida de núvia en diverses ocasions. Tenint això en compte, no estranya que hagi acudit a la Barcelona Bridal Week. Va posar davant dels fotògrafs abans de la desfilada de Pronovias, una compareixença en la qual va aprofitar per contestar unes controvertides preguntes d’El Mundo.

 

Va parlar sobre la seva vida privada i els seus plans de futur, és clar, i és que tothom es pregunta quins plans té entre mans. De moment, se centra en un nou talent show que s’estrena a Movistar en el qual es buscarà el millor fotògraf del país. Encara que això no impedeix que comenci a plantejar-se convertir-se en mare: “Es pot compaginar la meva vida amb ser mare, sí. De fet, segueixo a moltes influencers que han estat mares, com Chiara Ferragni. En tinc moltíssimes ganes, però vull esperar una mica per poder quadrar-ho. Ara tinc projectes i viatges que no m’ho permeten, però d’aquí a uns anys… Poquets, això segur. De fet, em veig d’aquí a 10 anys amb dos fills, la meva empresa i molt feliç”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 

Ara bé, com dèiem, les preguntes que li han fet han anat més enllà. És inevitable interessar-se sobre la seva opinió política, i encara més aquests dies postelectorals. Què li ha semblat aquesta campanya? I els resultats? “Vaig fer un vídeo preguntant als meus seguidors què creien que votaria i el resultat em va fer molta gràcia. El que és obvi, és que no sóc de dretes. He rebut crítiques del partit d’extrema dreta, i això que jo no els he criticat en cap moment. Era un vídeo molt respectuós”.

 

Què hauria fet si VOX hagués tret més vots i hagués pogut formar govern? “M’hauria anat a viure a Andorra“, contesta rient. “A mi alguna cosa que vagi en contra dels meus drets…”

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 

D’igual manera, també ha volgut contestar els rumors que diuen que està a favor de l’independentisme català: “M’han dit moltes vegades que sóc independentista només per ser catalana. Però m’és igual, no és res dolent. Jo no sóc independentista i tinc moltíssims amics que ho són, però no hi ha problemes. Tinc la meva opinió, però em sembla que tot això de terroristes i tota la resta… no. Tot es porta a un altre nivell per crear odi. Tinc molts amics independentistes que es porten molt bé amb gent que no ho és”.

 

Un to molt conciliador que deixa caure una confessió política. Els seus seguidors han aplaudit la seva sinceritat, un dels trets característics de la influencer catalana.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa