El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida dona detalls de la futura maternitat amb Alba Paul
  • CA

La pandèmia ha afectat directament als influencers, que han hagut d’adaptar-se a la nova normalitat. Entre ells destaca el cas de Dulceida, que avui ha concedit una entrevista a Diez Minutos en la qual reflexiona sobre aquests mesos i també parla del futur.

“La crisi ens ha afectat a tots, però jo he estat súper afortunada. El món del màrqueting digital s’ha hagut de reinventar, tant les marques com nosaltres. La meva agència va notar una forta aturada al principi, però hem tornat a treballar. Complim amb totes les mesures i ens estem fent proves constantment. He de reconèixer que em fa una mica de por que hagi acabat l’estat d’alarma, però estic desitjant que acabi tot això per tornar a la normalitat”, explica.

Li han tornat a preguntar sobre la maternitat, ja que en les darreres entrevistes ha deixat caure que la seva dona Alba Paul i ella volen ser mares: “Tinc moltes ganes de ser mare, fa anys que ho vull. Quan arribi el moment i estiguem bé de feina… De moment estem bé les dues i podríem començar a buscar-lo, però no ho farem de moment. A Alba l’acaben d’operar perquè tenia un quist en un ovari. No sabem quan ho farem… Jo preferiria nena, però crec que després em donaria igual. Ara mateix tinc la millor relació i la més sana del món”.

Dulceida, a 'El Hormiguero' - Antena 3
Dulceida, a El Hormiguero / Antena 3

No han volgut especificar quina de les dues gestarà el bebè: “Ella diu que vol que sigui jo qui el tingui, però encara hem de pensar moltes coses”. En una ronda de preguntes a Instagram, la influencer revelava quins són els seus noms preferits: “Alex si és un nen i Adriana, Lola, Gala, Valentina o Anna si és nena”. Caldrà esperar a què es decideixin a fer el pas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa