Dulceida respon molt enfadada a les crítiques per la seva actitud amb el coronavirus

Molts seguidors de la 'influencer' l'acusen de ser una irresponsable

Ser influencer comporta l’obligatorietat, moltes vegades, de mostrar-se sincer amb els seus seguidors i respondre els seus dubtes més curiosos. La transparència triomfa a Instagram i mostra d’això són les múltiples rondes de preguntes que fan els personatges més coneguts. Dulceida n’ha fet una altra aquest dilluns, encara que el resultat no ha estat tan bo com s’esperava. És cert que molts li han preguntat sobre la seva vida i de la feina, però també ha rebut comentaris negatius que l’han fet enfadar.

Fa un parell de setmanes, Dulceida i la seva dona Alba Paul donaven positiu en coronavirus i s’aïllaven a casa. Van compartir amb els fans tot el procés i van anar explicant com es trobaven, fins fa un parell de dies que ja han començat a sortir al carrer i fer vida més o menys normal. Alguns creuen que és massa aviat i les han acusat directament de ser una irresponsable: “Però tu no tenies Covid fa unes setmanes? Us és igual tot, a les influencers“.

Una crítica que ha tingut resposta de Dulceida: “M’enfada molt l’última frase. La constant crítica als influencers. Primer de tot, el dia 23 em van donar l’alta mèdica. Tot i això vaig esperar confinada un parell de dies més i em vaig fer la prova PCR pel meu compte, en la qual vaig donar negatiu. Després em vaig fer la prova serològica en la qual va sortir el mateix resultat i els anticossos. Jo no passo de res i menys una cosa tan important com una pandèmia. Com he de sortir a carrer i treballar si fos positiva? A qui se li acut?”.

Influencers hi ha molts i generalitzar mai no està bé. Som molts els que fem les coses bé o ho intentem, els que treballem per seguir gaudint del que fem cada dia i compartim uns valors amb les nostres comunitats. Però, és clar, alguns la fan grossa i ens poseu a tots en el mateix sac. Doncs no. Fa més d’11 anys que treballo a la xarxa i alguns sempre intenten infravalorar la meva feina i la dels meus companys i ja n’hi ha prou. Els que no penseu així, que sou la gran majoria dels que em seguiu, perdó, però és que aquest tema em treu de polleguera i necessitava contestar”, ha esclatat la catalana.

Nou comentari