Dulceida obre les portes del seu espectacular pis a Barcelona

El confinament ha fet que els influencers hagin de menjar-se el cap per com entretenir tants seguidors tancats a casa avorrits. En la majoria de casos, tots han augmentat la freqüència de publicacions per intentar ajudar-los a fer més amenes aquestes setmanes. És el cas, per exemple, de Dulceida. Ha publicat vídeos divertits, ha fet directes, ha fet reptes… I també ha publicat moltes fotos de casa seva, el que ha permès que veiem racons que encara no ens havia ensenyat.

Un vídeo en el seu canal de Youtube ens mostra, a més a més, cada habitació en detall. Com és la casa de Dulceida i Alba Paul?

El matrimoni viu en un pis de 164 metres quadrats a Barcelona, una casa blanca i molt ben decorada en la qual tot està pensat. Tenen tres habitacions, una d’elles suite amb lavabo incorporat. Una apassionada de la moda com la catalana havia de tenir un vestidor gegant, que el té, així com un armari exclusiu per a sabates. Dos lavabos, una cuina amb pati incorporat i dos salons. 

Tot en blanc i amb les parets emplafonades per donar-li un toc xic. Cistells de vímet, plantes, decoració de fusta, molts miralls… Tot a joc i en harmonia. 

El saló de la casa de Dulceida  Youtube

El saló de la casa de Dulceida / Youtube

El menjador de la casa de Dulceida  Youtube

 Youtube

El despatx de la casa de Dulceida   Youtube

 Youtube

La cuina de la casa de Dulceida  Youtube

Youtube

El lavabo de la casa de Dulceida  Youtube

 Youtube

També ensenya com té decorades les habitacions, el que fa les delícies dels seus seguidors més tafaners.

L'habitació principal de la casa de Dulceida  Youtube

 Youtube

L'habitació de convidats de la casa de Dulceida  Youtube

 Youtube

Una influencer enamorada de casa seva que reconeix que li fa molta il·lusió que els seus fans coneguin aquesta part de la seva vida.

Nou comentari