El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida aclareix en quin punt està la seva relació amb Alba Paul
  • CA

Dulceida va abandonar les xarxes socials temporalment poc després de confirmar la separació de la seva dona, de la influencer gironina Alba Paul. El matrimoni català és el més seguit a Instagram, una fama que els ha passat factura a nivell psicològic. Especialment a Dulceida, que perdia l’àvia pocs dies abans de desaparèixer del focus mediàtic durant un parell de setmanes. La jove ha estat descansant, ha desconnectat de les crítiques i la necessitat d’explicar què fa a totes hores.

Ara que ha tornat, però, tornen les preguntes incòmodes sobre la seva relació. En quin punt es troben després de donar-se un temps? “Fa set anys que estem juntes i ara ens estem donant un temps perquè ens estimem molt. Quan ho vaig anunciar molta gent exigia respostes i vaig començar a atabalar-me. Em sento perduda i necessito trobar el camí per recuperar l’alegria i tornar a reconèixer-me. He de tornar a ser jo i tornar a estimar-me”. No ha volgut donar més detalls al respecte, però de moment no han tornat a publicar cap fotografia juntes i segueixen cadascuna en una casa per evitar coincidir. En el seu retorn a Instagram, Dulceida ha deixat clar que serà una tornada paulatina: “He estat cuidant-me a mi mateixa”.

La parella va coincidir en la festa d’aniversari de Marta Riumbau, una altra influencer catalana que forma part del seu grup d’amics. En els vídeos de la festa es veien Dulceida i Alba entre la multitud, però no van publicar cap fotografia juntes ni tampoc no se les veia parlar. Caldrà esperar, doncs, per veure si el temps que s’estan donant aconsegueix ajudar-les a recuperar l’esperança en la seva relació o si opten per seguir separades i trencar definitivament la parella. Els seus fans no fan més que preguntar i insistir sobre el tema, una de les raons que va forçar a desaparèixer la jove de Badalona. Han assegurat que elles mateixes seran les que comparteixin públicament com va evolucionant la situació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Art a setembre 14, 2021 | 13:42
    Art setembre 14, 2021 | 13:42
    Me la sua i mooolt. Quina manera de perdre el temps. Gent sense personalitat pròpia necessiten influències... Anem bé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa