El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulce, demolidora: “Isabel Pantoja ha fet el ridícul per diners”
  • CA

A la guerra entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja s’hi han sumat desenes de persones. Des de membres de la pròpia família Pantoja, fins a membres de la família Rivera, però també Dulce, la que va cuidar a Kiko Rivera quan era petit, i ara s’encarrega del fill d’Isa Pantoja. En una entrevista a la revista ‘Lecturas’, Dulce ha estat molt contundent carregant contra la cantant. 

“Li deia a Isabel que es podria haver retirat a Cantora fa moltíssim per la porta gran i milionària. No en la situació per la qual s’ha tancat allà havent de cantar per necessitat”, ha explicat Dulce Delapiedra, en relació a l’actitud malgastadora de la cantant. La exmainadera ha assegurat que si ella hagués seguit al costat d’Isabel Pantoja això no hauria passat: “Això s’arrossegava. Li vaig dir que mai fes el ridícul, com tantes artistes l’han fet sent grans, com Sara Montiel”, ha explicat.

 

Segons la seva opinió, Isabel Pantoja ha fet el ridícul per diners: “Amb ‘Supervivientes’, ho va fer per zeros. Per la seva manera de fer les coses s’ha vist entrant a la presó, va sortir feta un drap per pujar a un escenari”.

Dulce ha explicat, sense cap filtre, que Isabel Pantoja ha guanyat molts diners però també n’ha malbaratat molts. “Ha estat una artista molt gran, ha guanyat molts diners cantant. S’ha gastat moltíssims diners en roba, en cotxes .. Ha mantingut a la seva família i no ha sabut invertir”, ha compartit, molt sincera, després de ser durant molts anys la persona de confiança de la vídua de Paquirri.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa