El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dos exconcursants de ‘Supervivientes’ anuncien que esperen el seu primer fill
  • CA

Ningú apostava per la relació d’Hugo Sierra i Ivana Icardi quan, el mes de juny passat, després de la final del reality ‘Supervivientes’, tots dos reprenien la seva relació de parella, que no havia acabat gens bé a Hondures després de diversos retrets i fortes discussions. I pràcticament vuit mesos després, i més enamorats que mai, acaben d’anunciar que esperen el seu primer fill.

Amb una preciosa fotografia en la qual tots dos posen amb l’ecografia del seu fill a la mà, i un petit osset de peluix, Ivana i Hugo han anunciat, alhora, a través dels seus respectius comptes d’Instagram, que en els pròxims mesos donaran la benvinguda al seu primer fill en comú, una nena el nom de la qual també han revelat, Giorgia.

“Ara s’han convertit en dos els amors de la meva vida”, ha assegurat Ivana, embarassada de 15 setmanes (gairebé 4 mesos), mentre que Hugo ha estat l’encarregat de revelar el nom triat per a la seva petita amb un missatge amb el qual deixa clara la seva felicitat per la seva pròxima paternitat: “Benvinguda amor GIORGIA”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa