La dona casada i amb fills per la qual Joan Carles I estaria disposat a deixar-lo tot

Joan Carles de Borbó tindria una nova amiga especial, segons el programa ‘Socialité’. Pel que sembla, l’emèrit ha passat els últims dies amb aquesta dona, d’uns setanta anys, casada i amb fills, en una finca de Ciudad Real que pertany a uns molt bons amics d’ell.

Corinna, Bàrbara Rei, Marta Gayá… la llista d’“amigues especials” de Joan Carles I és realment extensa, però no només per aquests assumptes s’ha convertit en notícia aquest estiu. L’exmonarca ha saltat als mitjans per les operacions financeres fraudulentes en les quals s’ha vist embolicat i que s’estan coneixent en les últimes setmanes.

Un equip del programa de Telecinco ha trobat la finca en la qual el monarca hauria estat durant bastants dies en companyia d’aquesta misteriosa dona. En la finca, propietat d’uns amics íntims de l’emèrit, no només hauria estat amb aquesta senyora, ja que seria bastant comú que visités el terreny amb altres amigues íntimes.

 

Però crida l’atenció el descobriment d’aquesta nova dona que s’hauria convertit en la persona per la qual Juan Carlos estaria disposat a deixar-lo tot: “Al Rei li importaria poc on l’apartessin sempre que anés amb ella (…) El Rei està molt sol i és de les poques persones amb les quals pot comptar, una dona anònima que porta molts anys en la seva vida de manera intermitent”, expliquen fonts coneixedores de la relació.

Nou comentari