El dolorós missatge de Kiko Hernández per la mort de la seva amiga íntima Begoña Sierra

“Avui mor alguna cosa de mi amb tu”, assegura el tertulià de ‘Sálvame’

El televisiu Kiko Hernández ha hagut de tornar a acomiadar una íntima amiga, després de la mort de Mila Ximénez. Es tracta de Begoña Sierra, la fundadora del Bingo Las Vegas, situat a Madrid, que va morir el passat dilluns. I Kiko no ha pogut evitar recordar-la a les seves xarxes socials, i acomiadar-se d’ella. “Fins sempre amiga…cuida’t molt i bon viatge! Amb tu vaig aprendre que a la vida tenim dies que no signifiquen res, i moments que ho signifiquen tot! T’estimo Begoña”, és el primer post que ha publicat el tertulià de ‘Sálvame’.

Aquest text l’ha acompanyat d’una imatge de tots dos al Bingo Las Vegas, on Kiko Hernández hi anava bastat sovint. Però poques hores després ha decidit publicar un altre post. Aquest amb un vídeo de Begoña parlant a l’escenari del Bingo, on ell hi ha escrit: “Eterna Begona… avui mor alguna cosa de mi amb tu! Fins sempre amiga!”.

Begoña Sierra era una empresària reconeguda i molt estimada: “Avui estem de dol perquè h marxat el nostre referent”, deia el comunicat oficial emès pel Bingo. “És un dia trist per a tots, el més trist de la història de la nostra família, hem perdut a la nostra fundadora, la nostra cap, la nostra amiga”, començava el text.

El propi Bingo la va definir en el comunicat com una dona “valenta”, “lluitadora”, “generosa” i “irrepetible” i destacava que va ser “pionera en el sector de l’oci”. “Ens va ensenyar que el camí de la mà de la seva gran família del meravellós Bingo Las Vegas era més important que la vida”, assenyalava el text.

Nou comentari