El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dinio, reclòs a Bulgària: “És un malson, tota la família ens hem contagiat de coronavirus”
  • CA

Feia molt que no se sabia res de Dinio, l’exactor porno i concursant de diversos realities. Ha passat el Nadal amb la família a Bulgària, una idea que ha acabat comportant-los molts problemes. De fet, qualifica aquests últims dies de “malson” en una entrevista amb El Español: “Ha estat un Nadal molt fotut. Hem estat molt tocats… Ha estat un autèntic malson. La meva sogra és sanitària a un hospital de Bulgària, va contraure la Covid-19 i ens l’ha contagiat a tots. Primer m’ho va passar a mi, jo a la meva dona i als nens, i ells als avis de la meva dona”.

Abans de viatjar fins allà van prendre totes les precaucions, amb PCR negatives incloses. Finalment, però, no van poder evitar contagiar-se tots: “Jo vaig tenir símptomes suaus, però després vaig caure en una gastroenteritis brutal. El Nadal es va convertir en un malson que encara estem vivint. No ho havia explicat perquè ha estat molt dur. No hauríem d’haver sopat amb els avis la nit de Nadal. Ha estat una bogeria”.

A més a més, cal destacar que la sanitat pública allà no és com la d’Espanya: “Sé que vaig donar positiu perquè la meva sogra em va fer una analítica. Jo no creia en el coronavirus fins que l’he viscut en la meva família. Vaig perdre l’olfacte i el gust, a la meva dona li va caure l’oxigen en sang i gairebé l’ingressen…”.

Dinio García, en un 'reality' de Telecinco
Dinio García, en un ‘reality’ de Telecinco

En aquests moments han donat negatiu tots ells, però seguiran pendents: “L’avi de la meva dona no està bé. No creiem que ho superi, de fet… Però és que ens ha afectat a tots. Jo m’he aprimat gairebé 10 kg. La Covid no és una broma. Heu de respectar pares i avis. Tots aquests joves que segueixen anant de festa no té sentiments ni escrúpols”.

Havien anat a Bulgària perquè volien casar-se allà, però el coronavirus els ha fet posposar l’enllaç: “Ara tornarem a Espanya i allà ens farem revisions mèdiques ben fetes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa