Tots els diners que ha guanyat Kiko Rivera a costa de la guerra contra la seva mare, Isabel Pantoja

Ara sembla que s’han reconciliat, però durant un any i mig Kiko Rivera i Isabel Pantoja no han tingut cap mena de relació, ni s’han vist mai. Mentre la cantant estava tancada a Cantora cuidant de la seva mare, Ana Martín, que va morir fa un parell de setmanes; el DJ es dedicava a donar entrevistes a diversos mitjans de comunicació carregant durament contra la seva mare. Entrevistes que, per suposat, no donava gratis. I el programa de Telecinco ‘Viva la vida’ ha fet un recull de totes aquestes entrevistes i ha calculat quants diners hauria guanyat Kiko Rivera durant aquest temps.

Per les dues primera portades que va fer Kiko Rivera després que Isabel Pantoja li digués que deixés de parlar de la seva depressió, el DJ es va embutxacar 80.000 euros (40.000 per cadascuna de les entrevistes). Després d’això, van venir dues entrevistes al programa ‘Deluxe’ i, després d’això, una nova entrevista en una revista, on va fer un pas més dient que la seva mare estaria millor a la presó que en Cantora: va cobrar entre 20.000 i 30.000 euros.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja, a la final de ‘Supervivientes’ Europa Press

Van passar els mesos i la quarta exclusiva de Kiko Rivera va ser per a carregar contra el seu oncle Agustín Pantoja, cobrant 25.000 euros. Poc després, Kiko i la seva cosina Anabel Pantoja van protagonitzar una topada en el ‘Deluxe’, donant nous girs a la guerra familiar i podent així generar més interès de cara a noves exclusives. I ara, arriba una nova portada parlant de la reconciliació.

Si sumem les cinc portades en revistes (i una altra que ve camí), les quatre intervencions en el ‘Deluxe’ i la seva presència al programa ‘La herencia envenenada’, Kiko Rivera hauria guanyat, en un any, 380.000 euros, una xifra molt baixa segons el periodista Diego Arrabal per tot el que ha generat amb les seves declaracions i matisant que a ell no li queden aquests diners en total, sinó que cal restar les aportacions a Hisenda i altres deduccions.

Nou comentari