La nova xicota de Diego Matamoros, Miss Espanya i doctora

Diego Matamoros i Estela Grande han viscut una ruptura molt traumàtica. Semblava que estaven deixant la porta oberta a una possible reconciliació, però res més lluny de la realitat. Aquest cap de setmana, de fet, a ‘Socialité’ treien a la llum que el col·laborador havia iniciat una relació amb una famosa i després de moltes especulacions, donaven el nom. Es tracta de Carla Barber, Miss Espanya i exconcursant de ‘Supervivientes’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Dr. Carla Barber – Antiaging (@dr.carlabarber) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahora si… Nuevo comienzo, ya tocaba ?

Una publicación compartida de Dr. Carla Barber – Antiaging (@dr.carlabarber) el

Han estat la parella revelació d’aquesta quarantena, el que ha generat una persecució mediàtica que acabava forçant-los a confirmar la relació públicament. Ho han fet pràcticament alhora, en publicar dues fotografies que demostren que aposten fort: “El millor regal dels meus 30. Caigut del cel” i “La vida et sorprèn (estrelles a l’univers)”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La vida te sorprende… ?? (estrellas en el universo)

Una publicación compartida de Diego M. Flores (@diegomatflo) el

 

Diego Matamoros i Carla   Instagram

Diego Matamoros i Carla / Instagram

La jove va coronar-se com a Miss Espanya el 2015, encara que és coneguda mediàticament gràcies a la seva participació a ‘Supervivientes’ i a la relació amb l’exjugador del Reial Madrid, Álvaro Morata. Actualment no treballa a televisió, sinó que dirigeix tres clíniques de medicina estètica que va obrir després d’acabar els estudis de medicina. 

Es va casar el 2018 amb un doctor, però només set mesos després anunciava que es divorciava. Ara passa pàgina amb Diego Matamoros, un personatge mediàtic que la fa tornar a les pàgines de les revistes del cor. 

Nou comentari