El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família Matamoros es diu de tot a televisió: “Desagraïda, estàs fotuda!”
  • CA

Diego Matamoros havia estat uns dies desaparegut, però ha reaparegut en un vídeo molt contundent al seu canal de Mtmad. El fill del col·laborador de Sálvame no s’ha mostrat indiferent a les polèmiques que l’envolten des de la seva entrevista al Deluxe. Recordem que el pare va reconèixer ser cocaïnòman des dels 15 anys i que algú del cercle de la seva exdona l’havia intentat matar.

Què ha dit el seu fill davant de tot això? Ha reaccionat amb vehemència i la principal perjudicada del seu discurs és precisament Makoke, qui fos dona del seu pare durant 20 anys.

Desagraïda! No es pot dir una altra cosa. Ella i els seus fills fan el que fan encara que saben que el meu pare els hi ha donat tot. Aquesta senyora que semblava que estaria tranquil·la pensava que tindria una retirada i plàcida… però ho passarà molt malament perquè tot està molt fotut. Té les cases embargades, un deute molt gran i la vida avança. El meu pare ha desaparegut enguany de la llista de morosos d’Hisenda. Ell sempre ha protegit Makoke, però hi ha un moment en el qual veus que et prenen el pèl… Ella ha de viure amb totes les males accions que ha fet, que s’han de fer bé les coses”, etziba sense pensar-s’ho.

Diego Matamoros reapareix a televisió mesos després / Mtmad

L’influencer va contagiar-se de coronavirus i va estar bastant malalt, el que li ha donat ales per explicar com es troba: “M’han quedat marques en els pulmons, és una de les seqüeles de la Covid. He d’estar per sempre amb Ventolin perquè tinc asma per l’esforç. M’ofego i se’m tanquen les vies respiratòries”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa