Diego Matamoros mostra el resultat increïble de l’operació d’abdominals

Diego Matamoros va sorprendre molt en anunciar que se sotmetria a una operació estètica a la zona abdominal. L’objectiu del fill del col·laborador de ‘Sálvame’? Marcar els músculs dels abdominals i eliminar tot el greix. El jove influencer va haver d’enfrontar-se a la seva parella, que li recomanava que no s’ho fes, però no pot estar més content amb el resultat. 

Ell mateix ha explicat a Instagram que el postoperatori no ha estat gens fàcil, per això. S’ha hagut de fet massatges limfàtics, ha patit molts dolors i ha hagut de portar posada una faixa les 24 hores del dia. No obstant això, considera que el resultat ha valgut la pena.

No ha trigat massa en començar a treure pit de bona figura. El seu Instagram s’ha omplert de cop de fotografies sense samarreta, el que permet veure l’abans i el després de l’operació. Així està ara i així estava l’estiu passat.

Diego Matamoros presumeix d'abdominals   Instagram

Diego Matamoros presumeix d’abdominals / Instagram

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bandana man!

Una publicación compartida de Diego M. Flores (@diegomatflo) el

Està tan content amb el resultat que fins i tot el seu pare vol copiar la seva idea. Kiko Matamoros va anunciar a ‘Sálvame’ fa només un parell de dies que havia decidit sotmetre’s a la mateixa operació per marcar encara més aquella zona. Pare i fill, l’un per l’altre. 

Nou comentari