Comiat sospitós de Diego Arrabal 48 hores després de criticar Telecinco

Aquest cap de setmana CarmenTerelu Campos van ser les protagonistes de Viva la vida. Tenien l’oportunitat perfecta per donar la seva versió després de la croada de Sálvame contra la seva mare, el que feien amb totes les facilitats del programa. Les van permetre comentar què pensaven sense haver d’enfrontar-se a les crítiques dels companys, el que alguns col·laboradors van denunciar. L’únic que va atrevir-se a fer-ho públic va ser Diego Arrabal: “Em sembla molt malament que avui seguin Carmen i Terelu i nosaltres no puguem estar al capdavant. Som els seus companys i no som els enemics, som els companys”.

Diego Arrabal a 'Viva la vida'   Telecinco

 Telecinco

Aquesta crítica al seu propi programa no va fer gens de gràcia a la presentadora, que va deixar clar que havia estat una decisió del director i no de les Campos com ell insinuava: “No li dona la gana al director, ha estat ell qui ha decidit que seguin només amb mi”. Unes paraules amb les quals no convencia Arrabal: “No tinc res més a dir… Crec que les coses s’entenen soles”.

Doncs bé, aquesta acusació al programa de blanquejar les Campos i ajudar-les en un massatge en forma d’entrevista ha tingut conseqüències. 48 hores després de pronunciar aquesta crítica, Diego Arrabal sorprèn molt en anunciar que no tornarà al programa. El paparazzi era un dels col·laboradors estrella de Viva la vida i no havia donat cap pista de la seva marxa, ni tan sols havia aprofitat l’últim programa per acomiadar-se. L’han fet fora, doncs? Ell només ha dit que marxa i ha destacat que li agradarà passar els caps de setmana a casa amb el fill: “Després de més de tres anys participant en el programa Viva la vida, arriba el moment de dir-vos adeu. Jugar amb el meu fill els caps de setmana no té preu. Sort per a tots!”. 

Diego Arrabal deixa 'Viva la vida'   Telecinco

Telecinco

Un comiat sorprenent que fa pensar en un possible acomiadament com a reprimenda. 

Nou comentari