Primeres paraules de Devermut després de posar-se en dubte la seva denúncia per homofòbia

La parella d'influencers assegurava que les havien fet fora d'un local per ser lesbianes, però les gravacions del local ho posen en dubte

Marta Cillán i Sara Giménez formen la parella d’influencers coneguda com a Devermut. L’andalusa i la de Barcelona estan juntes des del 2014, quan van començar una relació que derivaria en un tàndem molt rendible. Abanderades de la causa LGTBI i molt populars a Instagram, aquesta setmana s’han vist envoltades d’una gran polèmica. Després d’una nit de festa accidentada a Conill de la Frontera, denunciaven públicament haver estat expulsades d’una discoteca “per ser bolleras, literalment”. Asseguraven haver patit un cas d’homofòbia: “Ens van arraconar diversos homes, el que ha passat a totes les dones alguna vegada. Vam sentir la intimidació, l’assetjament i la humiliació en un lloc públic i ens van acabar expulsant a nosaltres en veure que érem lesbianes”.

Una denúncia que indignava a la xarxa, que es quedava molt sorpresa quan el pub en qüestió emetia un comunicat. En ell, assegurava tenir proves que demostrarien que les influencers estaven mentint: “El motiu de l’expulsió no va ser per cap tipus de raó discriminatòria. Van ser expulsades del local per no respectar les mesures de seguretat de la Covid-19, per molestar altres clients que estaven al seu voltant i per fer servir males formes per dirigir-se al personal del local. Per la difusió de tal difamació, es procedirà a la seva corresponent denúncia als autors de les injúries i calúmnies realitzades”. Poc després compartien vídeos que desmuntaven la denúncia de les noies, ja que se les veia clarament empenyent els clients i molestant-los.

Després d’un parell de dies en silenci, Devermut ha emès un petit comunicat per justificar-se: “No hem parlat aquests dies perquè, realment, no ens vèiem amb forces per fer-ho. Estan sent uns dies molt durs per a nosaltres. No crèiem que hauríem de donar explicacions, però en aquest cas no ens queda més remei. Nosaltres hem tingut la sort que moltes altres no tenen i és que es veu clarament com un home ens fa un petó sense el nostre consentiment. Aquestes imatges han estat omeses de tots els vídeos que s’han fet virals. Això és important per a nosaltres, per mostrar que el que diem és cert i que el que diuen és mentida. Això ja està en mans dels nostres advocats i per això no farem més declaracions al respecte”.

No obstant aquesta prova, la fúria contra elles a la xarxa està sent ferotge, tenint en compte que molts els hi recorden que elles en cap moment van queixar-se d’aquest petó si no que les havien expulsat per ser homosexuals, el que no es demostra a cap lloc. Amb tot, no han pogut evitar una sagnia de fans, la pèrdua de 50.000 seguidors en només 48 hores. De moment el tema ha passat a mans dels seus respectius advocats i caldrà esperar per saber com evoluciona la denúncia.

Comentaris

    JordiP 06/09/2021 3:41 pm
    La Bel també ha estat tractant d'aparèixer als papers aquests dies. Coincidència?

Nou comentari